Att få perspektiv

Ibland så kastas man omkull så det står härliga till, precis vad jag behövde nu faktiskt. Ja alltså jag behövde en ögonöppnare inte att det ska hända hemska saker.

Jag har börjat läsa en blogg som jag önskar inte fanns, jag önskar att den inte behövde ha sitt fyndiga namn men jag älskar att Jenny får mig att le trots allt det hemska hon skriver. Jag menar vem får för sig att man ska ut och springa två dagar efter en operation. Tokiga Jenny, tokiga kämpaglada Jenny! In och läs hennes blogg nu och glöm inte att köpa ett armband också! 

Jag tycker att vi alla ska göra så gott vi kan för att stötta oavsett om det gäller cancer, MS, misshandel, hunger eller vad som helst. Därför har jag precis skickat iväg ett sms som kostade mig 25 kr. Vad är 25 kr för mig? Det är inte en latte på EH, det är inte ens summan jag lägger på ett par trosor. Så ja om du har råd att köpa dig ett par nya trosor så har du banne mig också råd att skicka iväg ett sms med FRUKOSTFADDER till 72980 för att skänka en frukost till en medmänniska i Skåne. Skånes stadsmission har fixat med det här så det finns säkert fler stadsmissioner som har något liknande och även om de inte har det så kan man ta sig en sväng om med en kasse kläder till någon välgörenhet. Jag ska inte blanda in politik här men jag tycker att årets bästa valslogan var ‘Politiken behöver bli varmare, inte klimatet’ och jag tycker att vi alla ska ta det till oss, sätt in samhället istället för politiken och du kommer se hur himla bra det är. Så gör något extra för en medmänniska för det är pay it forward! (visste inte ens att det fanns ett armband för paw it forward men google is your friend)

payitfoward

Så nu vill jag ha er hjälp! Hjälp oss alla att hjälpa! Har du något som du vurmar för? Har du något som du tycker alla borde göra? Kom igen nu, nu skickar vi det vidare!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.