Vad hände?

När jag började jobba för 1,5 vecka sedan var det varmt och solen sken. Kollegorna och jag var överens om att det var okej att jobba för det blir ju långa kvällar i trädgården när det är sommar och ljuva kvällar, semesterkänsla stannar kvar lite då. Det var härligt och vilken fantastisk sommar.

20130815-055128.jpg
Denna veckan har krävt jacka när jag cyklat med pojkarna till förskolan. Inatt vaknade Vincent och var helt kall så jag fick lägga en filt på honom, han som sovit utan täcke (möjligen att han har haft påslakanet på sig) hela sommaren.

20130815-055429.jpg
Jag tycker om årstider men augusti är en sommarmånad i min kalender.

6 kommentarer

  1. Visst är det konstigt. Från en dag till en annan kom höstkänslan i luften in över stan. Hade vanligt kavaj mån-tis men tog en stickad yllekavaj igår, det satt inte i vägen alls.

    Mitt totala klädointresse till trots ser jag dock ändå fram emot att börja “klä på” mig igen. Dvs strumpbyxor och jacka mm. På något sätt är det lättare för en modeilliterat att komma undan på vintertid. Svart, grått och någon avvikande färg på top funkar nämligen alltid :).

  2. Ja sommaren den försvann verkligen ovanligt snabbt. Konstigt det där, ena dagen sommar och nästa dag höst. Men jag tror dock att sommaren har lite mer att ge 🙂

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.