Vad som väntar

Så är det bara en dag kvar eller ja faktiskt bara timmar kvar sen är jag på Landön igen. Nu ska det först jobbas i några timmar, packas säkert minst lika länge och sen fira lilla muttilajninen som fyller år. Sen, ja sen är det dags att åka till Landön för flera dagar. Där ska jag njuta, där ska jag slappna av, där ska jag fotografera. DSC_9900 DSC_9901På systers altan står tre blommor och väntar på att få komma ner i korgen som sedan ska få bo utanför förtältet. Kanske blir jag en riktig säsongare och köper några lyktor och något pynt också. Varför inte liksom, det är ju kul att fortsätta gå all-in i husvagnslivet.
DSC_9922 DSC_9919 DSC_9912 DSC_9903

Jag måste se vad som hänt sedan förra helgen, har blommorna kommit längre? Har kaprifolen fått mer blad? Fast den stackars tomaten från ifjor är där inte mycket hopp kvar för men vacker är den ändå på något sätt.

Men mest ska jag stå med näsan mot solen och bara njuta av havsluften och ledigheten!DSC_9949

 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.