Var är mitt hem?

Idag hittar ni mig mest på IG. Inte för att jag inte vill blogga. Inte för att IG är bättre än bloggen. Utan av den enkla anledningen att jag måste leta fram mitt hem. Bli inte chockade nu men det här är den brutala sanningen.

IMG_6238.JPG Någonstans här under finns mitt vardagsrum. Någonstans här finns dom kläder som jag skulle sy lite i. Någonstans här finns Kärlekens verktyg.
Mitt mål? Ikväll ska vi äta middagen här inne.
Kan någon förklara för mig varför ordet röja alltid innebär att det blir rörigt någon annanstans. Denna röra uppkom nämligen när vi bestämde oss för att sortera på vinden. Överallt står dessa tomkartonger med frigolit i. Överallt ligger det verktyg som vi har behövt för att ordning någon annanstans.
Om jag inte dras in i röran hörs vi ikväll. Wish me luck!

6 kommentarer

  1. Lycka till! Har samma projekt här hemma! Nedre plan är hittat, övre återstår! Men jag är sjukt nöjd över att ha dammsugit hela nedre plan OCH våttorkat golven! Gjorde hälften igår med lite hjälp av barnen, men fick ta om den haalvan idag med, men bara lätt.. Så skönt! Men några bullar blir det inte bakade av den anledningen!

    • Jodå jag hittade vardagsrummet, jag hittade den såpass att jag hittade ett helt annat bord. haha
      Skönt att du kunde ana ngt fint där inne för det kunde banne mig inte jag igår. haha
      Middagen blev Kärlekens paradrätt dvs lasagne som vi intog framför Fångarna på Fortat. Slappat och skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.