Vår helgMiddag

Veckan som gick var inte som veckor brukar vara. Jag vet inte vad som vad annorlunda eller vad som gjorde det men vi lagade bara middag två dagar förra veckan. Alltså mitt i veckan.
Därmed hade vi helgens middagar räddade. Två Vår Middag och ett kalas. Kanon!

I fredags lagade jag lax med fänkål och örter
Det var gott! Jag hade dock i 2,5 dl grädde så det blev lite mer sås, det tycker vi om.

Att mortla persilja, olivolja och vitlök var en utmaning i min lilla mortel men oj vad gott det doftade.

Invigde de nya flingsalten jag köpte på IKEA. Min favorit är Flingsalt med Dill, passade perfekt till fisken.

Jag hade som sagt i o,5 dl grädde mer än vad som står i receptet.

 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.