Eller så har jag inte hämtat den i köttaffären än.
Hur gör ni med julskinka? Köper ni färdig? Kokar ni? Gör ni som min systeryster och fixar den i ugnen?
Vad passar väl bättre nu än lite musik… *s*
3 kommentarer
När jag inte kommer till mor och far under julen kokar jag min skinka (efter samma recept) så jag kan doppa (är bara jag som vill ha dopp-i-grytan här) Annars kör jag den i sin vakuumförpackning i 100 grader på en braspanna med 1 cm vatten. Tre timmar per kg är precis perfekt.
Jag brukar “få” en bit av ena syrran! hihi men det vet du ju….för du är ju den syrran! Har glömt att fråga om vi ska dela i år med så det blir kanske ingen skinka här hemma. 🙁
Med två tonåringar & två små hundar i mitt liv lever jag i en liten by mitt i Skåne, Jag älskar doftljus, blåst, latte, väskor och jag knarkar julen. Jag drömmer om ett småländskt hus vid havet i Skåne, om blusar som går att knäppa över bysten och att bli morgonmänniska. Jag pratar mycket och jag skrattar högt, jag vill tro gott om alla och jag friar hellre än jag fäller. Vill du mig något så kan du maila mig på blogg@emschen.se
När jag inte kommer till mor och far under julen kokar jag min skinka (efter samma recept) så jag kan doppa (är bara jag som vill ha dopp-i-grytan här) Annars kör jag den i sin vakuumförpackning i 100 grader på en braspanna med 1 cm vatten. Tre timmar per kg är precis perfekt.
Jag brukar “få” en bit av ena syrran! hihi men det vet du ju….för du är ju den syrran! Har glömt att fråga om vi ska dela i år med så det blir kanske ingen skinka här hemma. 🙁
Njä jag tror att skinkan går åt här i år. :s