Nu är det jul här i vårt hus

Igårkväll fick vi ett infall och satte in vår julgran. Vi var och hämtade den i onsdags och sen dess har den stått i förrådet. Där har den kanske spridit julstämning till alla sommarsakerna men det är ju trevligare om den ville sprida julstämning här inne. Vi valde att sätta in den efter barnen hade gått och lagt sig. Vi kände att vi klarade oss utan hjälpredor. Jag är ju något av en julgranspyntdiktator, kära sambon får hjälpa till med ljusslingan och de julgranskulorna jag inte når upp att hänga. Haha

 I år fick jag inte bestämma själv utan kära sambon och granlangaren vår bestämde att jag skulle ha en vanlig gran och inte någon tjockbarrad kungsgran. Jag fick dock välja vilken gran jag ville ha men inte behövdes det inte för Stefan har allt bra koll på vad jag vill ha och plockade fram denna direkt. Lite krokig är den ju men hey det är en riktig gran!

 Änglarna jag fick av Denis kom givetvis upp i granen.

 Jag är så glad för dom.

 Sedan Vincents första jul har jag glaskulor i granen. Smart drag att börja med det efter man har blivit mamma…

 Men glaskulor är ju vackrare, så är det bara.

 Fast några plastkulor finns också i granen. Alltid bra att hänga längst ner.

 När granen kommer in och ljusen skimrar så vackert i granen ja då kommer liksom julstämningen vare sig man vill eller ej.

Vincent blev alldeles till sig när han kom ner om trappan i morse och såg granen. Det är min julegran, sa han och blev ledsen när jag sa att det var vår julgran. Sötisen!
Tro det eller ej men Alfred rör inte julgranen. Han försöker dock blåsa ut ljusen. Haha

5 kommentarer

  1. Vilken fin gran, änglarna är verkligen helt ljuvliga. Å det blir en sådan härlig stämning när grannen väl kommer på plats och är pyntad. Jag håller för fullt på att övertala min man om att vi ska ha gran i år, för första gången, går sisådär. Men jag har hört att trägen vinner 🙂

    Kram

    • Min make tycker att allt juligt är onödigt inkl granen. Jag sätter upp…och får hjälp om jag behöver. Han är rätt snäll 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.