Vår julskinka har rymt…

Eller så har jag inte hämtat den i köttaffären än.

 Hur gör ni med julskinka? Köper ni färdig? Kokar ni? Gör ni som min systeryster och fixar den i ugnen?

Vad passar väl bättre nu än lite musik… *s*

 

3 kommentarer

  1. När jag inte kommer till mor och far under julen kokar jag min skinka (efter samma recept) så jag kan doppa (är bara jag som vill ha dopp-i-grytan här) Annars kör jag den i sin vakuumförpackning i 100 grader på en braspanna med 1 cm vatten. Tre timmar per kg är precis perfekt.

  2. Jag brukar “få” en bit av ena syrran! hihi men det vet du ju….för du är ju den syrran! Har glömt att fråga om vi ska dela i år med så det blir kanske ingen skinka här hemma. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.