Var tog tiden vägen?!

Jag råkade visst fastna igen i redigeringsdimman. Inte alls ovanligt att jag fastnar där inte och det är definitivt inte ovanligt att jag fastnar där mitt i natten. Förstår inte vad det är med mig och mina systrar till att vara mest produktiva under sena kvällen och tja natten. Nåja nu är en del foto redigerade och jag har massor att tänka på. 

DSC_4021 DSC_4257 DSC_4009

Hon är allt bra vacker, my young muse!

4 kommentarer

    • Jag önskar jag vore en morgonmänniska men nä jag får helt enkelt acceptera att jag är en nattmänniska och alltid varit det.
      Hoppas att hon läser kommentarerna och ta det till sig, att vara 13 år är ingen lek längre.
      Kram

  1. Det är konstaterat att man är oftast mer intelligent om man är en kvällsmänniska/nattuggla! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.