En höstlig fotografering

När hösten är så vacker som den är i år så måste jag ut och fotografera. Då är det är bra när man har en liten tonåring som hemskans gärna vill ha foto på sig själv till sin blogg. Bra är det också att hon gör det jag säger åt henne att göra. Det gillas! Haha

DSC_4274 DSC_4266 DSC_4202 DSC_4192 DSC_4182 DSC_4078 DSC_4061 DSC_4034 DSC_4004 DSC_3971 DSC_3954 DSC_3937 DSC_3935 DSC_3914

Det är ju ett ypperligt tillfälle för mig att lära mig mer om min kamera och hur jag ska göra för att ta de bästa fotona. Sen övar jag också på att redigera på bästa sätt eller iaf beskära på bästa sätt. Min fotoguru sa något så klokt om beskärning och jag försöker ha det i huvudet men tja det är inte alltid jag håller med även om jag vet att han har rätt (säg inte det till Ludde bara för då blir han så stöddig haha). 
Maja har fått några andra bilder, i svartvitt precis som hon önskade, och de kommer hon lägga ut på sin blogg så håll utkik där majovich.byemschen.se men var snälla och kom ihåg att hon är inte ens 13 år fyllda än så bara stötta och positiva ord annars kan man lika väl vara tyst. Fast jag har ju de bästa läsarna så jag vet att jag egentligen inte behöver skriva det.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.