Varför gör jag det här?

Det var en sådan där morgon som varenda förälder hatar så nu sitter jag här på tåget och kämpar mot tårarna. Skitochmögochhelvetesmögskitbajsmög
Det enda jag kan tänka är två tankar, så himla enkelt det var när jag var själv så varför var jag någonsin sen då? och varför i hela friden gör jag det här vad är det som gör att jobbet är så viktigt att jag blir arg på mina barn på tidiga morgonen?
Jag vet att inget blir bättre av att jag ger mig själv mentalt stryk men snart har jag skickat mig själv till akuten efter värsta misshandeln.

20140327-065747.jpg

20140327-065810.jpg
Älskade barn, förlåt för att jag förstör er barndom!

2 kommentarer

  1. Du förstör INTE deras bardom! Sluta genast upp med att tänka så! Tänk tillbaka på vår barndom, har mor och far alltid varit på bästa humör och “uppträtt perfekt”?! Nä, men ändå (tack vare det kanske) har vi fått den bästa barndom man kan få. Du lär dina barn att livet ibland är tufft att leva oavsett om man är vuxen eller barn! Släpp kraven på dig själv och tillåt dig själv att var på dåligt humör då och då.
    Tycker du ska släppa morgonen för det har säkert pågarna gjort och skulle dom mot förmodan säga nåt om det ikväll så får ni väl prata om det då!

    Du är en mycket bra mamma och du ger dina barn en kanonbra barndom! Kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.