Fredag!!!

Äntligen är det fredag! Ikväll ska jag halvsova till Lets Dance och ha på mig raggisar och pyjamas hela kvällen. Jag ska ligga i soffan och ha två små blonda sittandes på mig. Jag ska låta all stress rinna av mig och ner i soffan. Ni vet väl om att soffor äter upp stress!? Haha
Imorgon hoppas jag vakna utsövd vid åtta tiden och ge mig ut i löpspåret, behöver det känner jag, allt för att röra på mig.
Men nu, nu ska jag sova på tåget en stund.

20140328-065213.jpg

20140328-065240.jpg
Tjingeling på er!>

4 kommentarer

  1. Det låter underbart, själv överger jag soffan en stund ikväll för jag ska ut på after work med jobbarkompisarna. Det blir i och för sig en tämligen lugn tillställning för min del, då jag ska upp i morgon bitti för att agera flytthjälp åt svägerskan.

    Älskar första bilden, det är mitt i prick för mig, jag skulle aldrig kunna hålla på med någon diet, gillar att äta god mat alldeles för mycket. Det är bättre att röra på sig mera istället, både för kropp och själ.

    Ha en underbar fredag!

    Kram Victoria

  2. En sån fredag hade jag gärna haft. Men själv slavar jag i stadens tjänst inatt. Och imorgon natt. Men imorgon har jag ju dragit vinstlotten…tralalalala….vi ställer ju fram klockan en timma på natten. Det är då det är riktigt härligt att vara nattjobbare. Jag hade ju oturen att också dra nitlotten i år, så det känns som om morgonens natt kommer att göra mig kvitt med universum 😀

    Ha bästa helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.