Vatten vatten bara vanligt vatten

Vatten vatten bara vanligt vatten, så underbart det är med vatten!
Vatten vatten bara vanligt vatten

Jag köpte en madrass igår, man ligger liksom i vattnet för madrassens botten är nät. Supermysigt! Jag gillar att bada men jag har blivit lite mesig med åren, vattnet får inte vara kallt. Men kom igen liksom Emma, sluta mesa dig!

Vatten vatten bara vanligt vatten Vatten vatten bara vanligt vatten Vatten vatten bara vanligt vatten

Vatten vatten bara vanligt vatten, jag kan inte riktigt sluta nynna det. Det var så skönt att bada eller nja skönt var det ju inte förrän jag hade doppat mig. Hur kan 22 grader kännas så kallt? Jag ska minsann ta barnen och åka till havet så vi kan bada rejält för även om jag älskar att vi har pool här hemma så är den inte tillräckligt djupt för att ska kunna slå kullerbyttor eller dyka, jag gillar att dyka. Vatten vatten bara vanligt vatten Vatten vatten bara vanligt vatten Vatten vatten bara vanligt vatten

Idag blev vi också klara med mitt vattenspel, det heter väl vattenspel? Naturstenar från svärfars gård och vatten som rinner över dom. Så enkelt, så vackert, så rogivande och så viktigt. Nu har humlor, bin och andra insekter ständig tillgång till vatten i vår trädgård.

Vatten vatten bara vanligt vatten

Här kan jag sitta med fötterna i vattnet och bara lyssna på vattnets porlande kanske med en kopp kaffe i handen. Detta ska bli min återhämtnings-hörna.

Vatten vatten bara vanligt vatten

Vatten vatten bara vanligt vatten, tänka att vatten kan göra så lycklig, glad och barnslig. Helt underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.