Vi avslutade arbetsveckan

Igår var det äntligen fredag, äntligen för att det tar mig en dag närmre lägenhetsnycklarna. Men igår var ingen vanlig fredag för igår var det personaldag eller ja eftermiddag.

Marie och jag var inte alls sugna på det men det handlade, som vanligt, om att vi hellre hade varit hemma. Haha

Vi styrde kosan mot Landskrona och slöt upp med kollegorna för att äta lunch tillsammans. Och sedan fick vi reda på att vi skulle ta oss till Citadellet i Landskrona så Marie och jag strosade dit. Vi har ju ändå stegtävling liksom. Haha Nä vi var faktiskt fruktansvärt mätta och jag hade så ont i ryggen.

Vid Citadellet hade vi en samarbetsövning, lite diskussioner kring Bemötande Koden som vi jobbar med för att stärka oss i vårt arbete men såklart även en tävling. Jag vill härmed att alla ska veta att jag sopade banan med de andra. Moahahaha Jag vill också passa på att tacka mina kollegor som hade fixat en tävling som denna trasiga kropp kunde klara av. Svårt att sopa banan annars liksom. Hahaha

Sen var eftermiddagen slut och vi körde hemåt. Båda två som gräsänkor. Hon dock även barnfri men hennes barn är ju typ 15 år äldre än mina.

Barnens kväll

Jag hade bestämt att det skulle bli barnens kväll. Vicce hade redan tidigare bett om att få besöka Dollarstore som öppnade i Höör igår. Så jag körde helt enkelt hem och hämtade grabbarna bara. Det blev en dyr kväll. Haha

Jag frågade barnen vad de önskade till middag. Tacos, sa Vincent och ingen i hela världen blev förvånad haha. Affe ville ha hamburgare. Sen fick jag ett infall och bestämde mig för att vi skulle äta ute. Det hade grabbarna inte alls förväntat sig eftersom jag inte är så bra på att gå ut och äta med bara barnen.

Barnen valde, som alltid, varsin Vesuvio. Jag valde Jernkällarens avokadoburgare. Den är så god, jag har ätit den förr så jag visste vad jag gav mig in på. Den är stor och väldigt mättande. Att ha pommes till är helt onödigt, fast barnen åt med glädje upp dem. Haha

Sen måste man ju bara ha vitlöksbröd medan man väntar på maten, det är sedan gammalt. Galet goda är de och dessutom får man extra vitlöksdipp till.

Masked Singer

Väl hemma och galet mätta avslutade vi fredagen med Masked Singer. Ett program som hela familjen gillar och det var ju final igår. Jag vill bara meddela att jag tog både Sagoträdet och Marcus & Martinus. Så det så. Haha

En bra fredag även om jag var ”fylletaxi” och int kom i säng förrän långt efter midnatt. Fast jag har många många gånger att”betala tillbaka” senast i förrgår faktiskt. Men vad jag gjorde i förrgår får ni ta del av en annan gång, måste först bearbeta alla känslorna kring det.

Nu kör vi lördag!

10 kommentarer

 1. Vad roligt att ni styrde kosan hit till min fina stad Landskrona. 🙂 citadellet är vackert så där är det mysigt att vara 🙂

  • Ehhh fina stad vet jag inte om jag kanske håller med om, måste jag erkänna. Jag har så svårt för Landskrona men det var fint i fredags iaf. haha

 2. Ni verkar ändå ha haft en härlig dag.. Det var inte dåligt att klara spelmannen.. Jag eller vi kanske jag ska säga gissade fel på precis allt. Pinsamt dåligt alltså.

  • Ja det var en härlig dag, kunde varit lite varmare dock.
   Vi gissade rätt på en del denna säsongen, vi gillar verkligen Masked Singer.

 3. Vilken fredag! Massor med roliga saker och den där avokadoburgaren såg riktigt god ut. Grattis till vinsten 😀

 4. Låter som att ni har haft en riktigt härlig dag jag såg med mask singer trode spelmannen var Felix sandman haha heja dej som gissade rätt ♥️

 5. Ser så vackert ut! Härligt med en kväll för barnen & gott att äta ute och avsluta kvällen framför tvn 🤗 Advokadoburgare låter & ser gott ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.