Vinteroutfit för barnen

Det är högt tid att ordna vinteroutfit för barnen om ni inte redan har gjort det. Jag är nästan klar med barnens outfit, bara Alfred som behöver en jacka.
Eftersom ni gillade mitt inlägg om hur man kunde kombinera olika plagg så tänkte jag att jag skulle visa fyra olika vinteroutfit till barnen. Jag har valt att gå på ålder 6-9 år men många av dessa plagg fanns i både större och mindre storlekar. Jag har satt ihop 4 olika outfits och även om jag inte riktigt gillar det så ja jag har tänkt två till killar och två till tjejer. Är inte riktigt överens med mig själv där men så får det bli för denna gången.
Jag har inget samarbetar med Ellos men som ni vet så är Ellos en av mina favoritaffärer. Där hittar jag alltid det jag behöver, till hela familjen och hemmet. Älsk på det!
Vinteroutfit för barnen Vinteroutfit för barnen

Två perfekta outfits för att t.ex. gå på alla underbara julmarknader som snart kommer. Översta outfiten är könslös tycker jag och passar därför på barn, alla barn. Hade lätt kunnat ha något liknande i vinter men jag behöver (tyvärr) inte någon ny vinteroutfit.

 

vinteroutfitVinteroutfit för barnen

När det är vinter i Skåne så behöver man något som håller en varm, rejält varm för -3 i Skåne kan kännas kallare än -30 i Norrland. En varm jacka, en mössa som går ner om öronen och skor som är varma och tål väta är ett måste i Skåne, inga Uggs här inte.
Den sista outfiten tycker jag är perfekt för skolbarn, lång jacka så man inte blir kall om ryggen, skor som går upp en bit så man inte får snö i strumporna och en skön mössa (som barnen ändå inte tar på sig när ingen förälder tittar).

Ja det var fyra vinteroutfit för barnen. Hoppas det kunde inspirera er lite.
Jag har inte tagit med några termobyxor för ja det är ju inte så himla stor skillnad rent utseendemässigt på termobyxor.

Inlägget är inte i samarbete med Ellos och jag får inte heller någon ersättning om ni klickar på länkarna. Länkarna lägger jag in enbart som service till er!

Hipsterfeeling
Jacka
Skor
Mössa

Stylista
Jacka
Skor
Mössa

Skånsk vinter
Jacka
Skor
Mössa

Lekvänligt
Jacka
Skor
Mössa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.