When God closes a door

Jag tror minsann att en förändringens vind börjar svepa förbi mig. Som en sång som en vän skrev en gång, When God closes a door, somewhere he opens a window. Ett beslut ska fattas och på måndag ska svaret lämnas. Jag försöker tänka som det yogiska tänkandet och ha balans mellan hjärta och hjärna men det är inte lätt. Jag försöker tänka på vad Jenny sa, universum ger mig en chans och den måste jag ta. DSC_6261 DSC_6559

Annars har dagen gått åt att bara vara hemma, uppdatera webbshoppen lite, leta fram ett hem bland doftpinnar och massageljus, läsa Tam för Vincent och bara njuta av vara hemma! Nu inser jag hur mycket jag tycker om att vara hemma, skrota runt här hemma i mjuka kläder och dricka kaffe mest hela dagen. Det är så himla gott att bara vara.
DSC_6448 DSC_6429

Jag hörde på nyheterna att det är snö i Kiruna, snö! Åh vad jag längtar tills jag får vända ansiktet mot första snöfallet! Jag har sådan jullängtan att jag nästan spricker så det blev lite julmusik här hemma men det gjorde ju bara längtan ännu större. Jag får väl lugna mig lite innan jag sätter upp julkransar på dörren och ljusslingor men jag kan ju sätta upp höstdekorationer. Jag ska bara sluta pinna julbilder
DSC_6539 DSC_6529

Men imorgon är det söndag och hela dagen ligger helt orörd. Inget är bestämt, inget ska göras vi ska bara ha en skön, lugn, ledig söndag! Nu ska jag återgå till barndomsminne och 80-talet för vi tittar på Tillbaka till Eden

2 kommentarer

  1. Men å vad spännande med det val du ska göra på måndag! Eftersom jag inte har en aning om vad det handlar om kan jag endast ge ett vagt men välment råd…
    VÅGA!! 😀
    Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.