Fuck you I'm beautiful
Lördagens outfit bygger på kläder som jag inte är rädd om. Jag ska nämligen fotografera en familj utomhus och känner jag mig själv rätt så kommer jag klättra, ligga ner och förmodligen kliva ut i bäcken också. What you do for art, liksom. Byxorna har jag en hatkärleks-relation till, en dagen tycker jag dom är skitfula på mig och nästa dag älskar jag dom och tycker dom är skitroliga med sin intensiva färg. Tröjan och linnet är sådan där basplagg som är så sjukt sköna att jag kunnat ha de jämt, därmed är de också hyfsat slitna. Men nu blir det en runda med Sidisen för att kolla upp en grej innan fotograferingen, jag fick en idé i natt.
Ootd on a Saturday with a photo shoot outdoors. I have a love/hate relationship with these pants, sometimes I love’em and sometimes I hat’em.
#bigsizefashion #bigsize #plussizefashion #stylebycurves #älskadigsjälv #ellos #åhlens #lindex #sustainablefashion #fuckyouimbeautiful  #photoshoot #byemschenpunktse #byemschendotse #byemschen @style_by_curves #allastorlekarärvackra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.