Fuck you I'm beautiful
Denna söndag kör jag klänning för det är så galet skönt. Denna klänningen är från @hm och tillhör deras baskollektion dock har den några år på nacken. Just med den här typen av klänningar blir jag väldigt medveten om att min mage inte ser ut som samhällets norm säger men jag väger “må bra” mot “må dåligt” och ja det krävs ju inte direkt Einsteins intelligens för att lista ut vilket jag helst vill ha. Haha Ibland får jag höra “du hade varit så vacker om du var smal” och till det vill jag säga 1, fuck you I AM beautiful 2, nej jag hade inte varit vackrare om jag var olycklig. Det är ju så att jag mår bra nu och är lycklig nu om jag skulle gå och ändra på mitt sätt att leva nu så är risken stor att det som är bra blir sämre och då blir jag olycklig. Eller än värre att jag förbjuder mig en massa saker och kämpar som en idiot och inte når de resultat som samhället vill se, ja då hade jag definitivt blivit olycklig. Så nej allt blir inte bättre bara för att man är smal.
Today I’m wearing a dress that is so comfy. I know that I’m letting my belly take place and I’m trying to be comfortable with that or no I AM comfortable with that but society isn’t and that is what I’m fighting for. Let me be me!
#ootd #sunnysunday #fuckyouimbeautiful #hm #klänning #dress #bigsizefashion #plussizefashion #bigsize #plussize #älskadigsjälv #letmebeme #skönasöndag #dagensoutfit #stylebycurves #curvyfashion @style_by_curves #allastorlekarärvackra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.