Idag kommer bli en bra dag!

Idag är det sista jobbdagen för denna veckan. Hur skönt är inte det liksom? Eller ja jag ska ju jobba på fredag men det gör jag hemifrån, i solen. Gott skit!
Jag blir glad i hela själen när jag möts av solsken på morgonen. Det blir en smula enklare att hasta iväg när jag vet att jag ska få cykla i solskenet och ha håret fladdrande i fartvinden. Vardagslivet blir en smula enklare när jag vet att jag kan ta morgonlatten i solen på stationen i väntan på tåget.

20130605-073914.jpg

Idag tänkte jag att försöka hinna att klämma på en MK-väska. Jag har fått för mig att en MK-väska är precis vad jag behöver nu när jag har fått mitt första fotojobb. Yey! Jag behöver en väska som jag får ner min kamera med alla objektiv och sånt men där ska ju även vara plats till annat som man måste ha i en handväska och där måste vara plats till min dator och Groddan förstås. Egentligen vill jag ha Irenes LV-väska men jag tror den kan vara svår att knycka från henne. Haha
Vad har ni för väska när ni ska ha med er allt sånt där som behövs? Jag är ju en sån människa som inte fixar att springa runt med två väskor, hellre en trunk än två mindre väskor är min filosofi.

Men nu, lite Nespresso decafvaniljlatte. Fin start på denna lill-lördag!

20130605-074547.jpg

2 kommentarer

  1. Exakt. Var hittar man den perfekta väska för många saker? Och som dessutom ska vara bekväm att bära på (eftersom många saker = ganka tung väska).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.