Är hösten på intåg?

Är hösten på intåg eller är det allt regnande som får mig att längta efter koftor, stövlar och halsdukar?
Är hösten på intåg? Är hösten på intåg Är hösten på intåg Är hösten på intåg Är hösten på intåg Är hösten på intåg Är hösten på intåg

Jag skulle egentligen lära mig hur man frilägger en bild i Photoshop men så såg jag en härlig höstbild på IG och sen var det kört. Jag letade upp gamla foto tagna på hösten och gick loss på dem istället. Det där med att lära sig saker i Photoshop är bra men kräver verkligen fullt fokus och det har jag inte riktigt idag.
Är hösten på intåg Är hösten på intåg Är hösten på intåg

Jag har så otroligt många foto, det är synd att jag inte tittar igenom dem oftare. Fast ja risken är ju att jag börjar sakna en tid som inte är just nu och det är ju bara dumt. Den tiden kommer ju så småningom igen men nuet kan jag inte uppleva igen. Men gummistövlar, halsdukar, koftor och varm choklad är allt bra mysigt!
Är hösten på intåg Är hösten på intåg Är hösten på intåg Är hösten på intåg

Jag har sådant utflykts-behov. Att sitta på en filt och bara njuta av naturen, att bara vara.

Är hösten på intåg

Nä än får det allt vänta med krispig luft, varm choklad, löv & pumpor, gosig filt & raggsocker men skogspromenader, svampplockning och vackra färger går det alldeles utmärkt att njuta av nu också! Än ett tag vill jag gå utan strumpor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.