#fuckyouimbeautiful

#fuckyouimbeautiful är en tagg som jag använder på Instagram när jag delar mina outfits-inlägg.
Jag delar outfits-inlägg för att jag vill visa att jag är precis lika berättigad till att visa upp mig och mina kläder som en som samhället “OK-stämplar”. Jag hackar absolut inte på de “OK-stämplade” för att de delar utan jag hyllar dem och deras rätt precis på samma sätt som att det är min rätt.
Jag delar outfits-inlägg för att andra kanske också ska våga, våga bära kläderna som de vill ha, våga dela foto på sig själva och för gudsskull våga bada i bikini!
#fuckyouimbeautiful
Jag har nu gjort en kategori här på bloggen som heter just Fuck You I’m beautiful där kommer jag samla alla mina inlägg från Instagram. Ni hittar en länk i vänstra kolumnen, under bilden på mig i min “Om mig”. Det är inte alla som har Instagram och det är lättare att titta igenom en kategori på bloggen än hela Instagram. Det blir alltså samma bilder och samma text på inläggen som hamnar i kategorin som på Instagram. Möjligen att det hamnar ett inlägg i kategorin om jag ångar på om någon kommentar eller en känsla som inte hamnar på Instagram men bilderna, mina outfits är de samma.

#fuckyouimbeautiful

Kom nu ihåg att du, precis just du, är berättigad till att se ut hur du vill, klä dig i vad du vill och ändå duga precis lika mycket som tjejen på omslagsbilden på magasinet du läser! Var rädd om dig själv, var snäll mot dig själv, älska dig själv! Kom ihåg att ingen kommer ur det här livet med livet i behåll så nyttja ditt liv och lägg fokus på det som är viktigt, vad du väger är väldigt oviktigt och vilken storlek du har är ännu oviktigare.
Det hade varit jättekul om ni hängde på #fuckyouimbeautiful på Instagram så jag kan hitta er när ni delar era outfits!

#fuckyouimbeautiful

Fuck you, we are all beautiful!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.