Att bli morgonmänniska

Att bli morgonmänniska har länge varit min dröm men det är en orealistisk dröm då jag tycker om att sova och att sova länge. Men på sommaren då jag vaknar av en solstråle når mitt ansikte och himlen är alldeles blå utan ett moln ja då är det inte lika svårt att stiga upp.
Att bli morgonmänniska
Det är nästan så jag ser framemot morgonen då fåglarna sjunger högt, altanen ligger i skugga och alla människoljud är tysta så att naturens ljud når fram. På campingen var det ännu härligare för då kunde jag gå ut och njuta av havet, havet är nog det jag saknar mest nu när vi inte är långliggare. Det är ju min dröm att ha en småländsk villa vid den skånska kusten. Att bli en morgonmänniska Att bli morgonmänniska

Det är vackert vart man än går nu och det doftar ljuvligt. Min näsa är helt bortkopplad nu, den har nog tagit semester eller nåt för den är helt stängd, helt obrukbar. Fast det är det värt, för hade inte pollen varit i luften hade inte det varit en vacker försommar med alldeles ljusgröna björkar som susar så härligt. Att bli morgonmänniska

I veckan är det fullt upp på kvällarna. Det är möte på skolan, det är grillafton på förskolan och det är både fest och födelsedagsfirande. Det är härligt när det händer saker men jag skrattar gott åt att man har så många veckor utan något inplanerat och sen poff så har man allt på en vecka istället. På fredag ska jag äntligen använda klänningen som jag köpte för ett tag sedan och jag hoppas att vädret fortsätter så jag kan ha mina kilklackssandaler som jag köpte samtidigt, det ska bli kul att få piffa till mig själv så där lite extra. Jag ser väldigt mycket framemot att få träffa mina kära kollegor från ÖD, kramas en hel del, skratta i massor, äta gott och prata i mängder. Att bli morgonmänniska

Men nu är det dags att svälja det sista kaffet och förbereda dagen, barn ska väckas, frukost ska serveras och gympaväska ska packas. Det är måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.