Jobbsökande i sommarstil

Ja det gäller att ta det onda med det goda. Att vara arbetslös är inte superspännande men att få vara hemma tillsammans med barnen (nåja iaf den ena avkomman är ju hemma) och att kunna sitta på altanen och lyssna på ljudbok medan jag söker jobb är inte helt hemskt.Jobbsökande i sommarstil

Jag börjar alltid dagen på samma sätt, ja dagen efter att Vincent är lämnad på skolan, och det är att dammsuga Platsbanken, Metro, Blocket och InDeed efter jobb att söka. Jag har som mål att varje vecka hitta två jobb som jag söker. Det är kul att vara i ett karriärbyte för jag kan söka sånt som jag tror är skoj och givande. Jag söker ett jobb som gör att jag fortsätter må bra d.v.s. ett jobb som funkar med mina värderingar. Jag är öppen för det mesta men någon försäljare tänker jag inte jobba som! Inte heller tänker jag jobba som redovisningskonsult men annars är jag nog rätt öppen.

Jobbsökande i sommarstil Jobbsökande i sommarstil

Dofterna sprider sig både inne och ute. Jag var tvungen att ta in lite Hägg när jag såg att den blommade, det doftar ju så underbart. Liljekonvaljer var ju ett måste när jag fann dem, Liljekonvaljsdoft finns det någon bättre doft?
Jobbsökande i sommarstil Jobbsökande i sommarstil

I helgen planterade jag några laxrosa pelargoner och några färska kryddor. Färska kryddor är så ljuvligt! Jag älskar att krydda potatis med färska kryddor och lite olja för att sen kasta det på grillen som ett aluminiumpaket. SÅ gott! Ja man kan lika väl göra det med andra rotfrukter.

Det är så härligt att ha altanen, som ett extra rum på sommaren. Ska nog lägga ut en matta här också, då blir känslan av rum ännu större.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.