Att låta andra bestämma

IMG_6344.JPG
Jag har en sådan där dag då jag inte kan skaka av mig en känsla, en känsla som kastades över mig igår. Jag gillar inte känslan inte alls. Känslan där andras åsikter om mig blir viktigare än mina egna åsikter om mig. Känslan är full av raseri och det vill jag inte känna. Ord är sagda och ord går inte att ta tillbaka så nu försöker jag finna en väg kring dessa ord men jag märker hur jag backar ut och sätter upp en sköld framför mig.
Så länge jag gör så här så låter jag andras åsikter vara så starka att det får bestämma hur jag mår. Det är inte okej men just idag orkar jag inte kämpa emot känslorna. Det regnar, det är grått, det är höst och då är det okej att dra filten om sig och burra ner sig i soffan. Fast först är det en timmes mediYoga med Frida och efter det vet jag att jag kommer hitta styrkan att skaka av mig känslorna, imorgon.

IMG_5917.JPG

IMG_6213.JPG

IMG_5675.JPG
Om inte annat idag så bjuder jag på skratt för Frida brukar peta på mig på avslappningen för då har jag en tendens till att ljudligt demonstrera hur lätt jag har jag för att somna. Haha
Vänner är bra medicin!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.