Att flasha sina undisar

Vilken dag det blev idag. Många felsägningar, ett trasigt behörighetskort, regn i massor och en trasig resväska. Men efter att jag hade rivit ut allt ur min lilla gröna resväska och försökt att inte visa mannen, som envist stod bredvid, mina undisar så fick jag en skön resa hem i en limo. Jodåsåatt fint ska det var. Sen chattade jag med Angela som fick mig att fnissa så högt i taxin att jag trodde ett tag att han skulle kasta ur mig. Haha
Nu har jag landat hemma i soffan och ska moffa i mig lite Maltesers innan jag sjunker ner på mannens arm och sova gott hela natten. There’s no place like home!

IMG_5544.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.