Champagne på en torsdag

DSC_3530 

I torsdags bjöd Angela med mig på mingel, hon tyckte det var ett mingel som funkade bra ihop med min utbildning. Det var nämligen en mingelfest med Antor som är ett nätverk för utländska turistbyråer i Sverige. Sjukt kul och intressant. Jag kände mig som fisken i vattnet och fick direkt turistambassadörs känslan inkopplad.

DSC_3534 DSC_3539

Åland är väl inte direkt ett resmål som jag har tänkt på förr men efter denna kvällen så har det hamnat högt upp på listan kan jag säga. Verkar ju hur vackert som helst där. Visste ni att Åland bara är 1 km brett och har 6 700 öar? Det visste inte jag.

DSC_3541 DSC_3542 DSC_3544

Här pratar Angela med Kroatien för det är ett land som hon har tänkt väldigt mycket på. Själv har jag kollegor som kommer från Kroatien och de har verkligen pratat gott om sitt land. Sol och bad med lika vit dynor som i Skagen fast ännu högre, låter alldeles ljuvligt.

DSC_3550

Emma heter tjejen till vänster och vi pratade en del om säkerheten i Sydafrika och lite om Lesotho. Den andra kvinna vars namn jag har glömt jobbade på ambassaden och var väldigt pratsam hon med. 

DSC_3556 DSC_3557

Matskål efter matskål stod uppradade och det vara att dyka in i den ena goda saken efter den andra. Inlagda paprikor som var så goda att jag höll på att bli vegetarian där och då. Det var ju inte så att jag gick hungrig därifrån.

DSC_3564

Vid vårt bord, vi valde livsnjutarna för det kändes mest rätt, så fick vi förklara det här med att vara bloggare. Det kommer som en chock för mig att folk fortfarande inte har riktig koll på det där med att blogga. Sen diskuterade vi huruvida en reseblogg skulle funka, funderar ni på att starta en blogg men vet inte om vad så är det resebloggar som saknas i Sverige.

DSC_3568 DSC_3570-1

Angela var lika vacker som alltid och blev t.o.m. stoppad och fick förklara var hennes outfit kom ifrån. Kul!
Det händer aldrig mig. haha

Jag har alltid älskat mässor och jag älskar att jobba på mässor så jag hade hamnat helt rätt. Ja att jag sen dessutom fick hänga där med Angela (som är som gjord för att mingla) och dricka champagne ja det gjorde det ju inte värre! En härlig torsdagskväll som annars hade inneburit att sitta i soffan och ta igen sig efter en lång dag på jobbet. Nä alltså mer mingel mitt i veckan för att veckan ska bli roligare.

3 kommentarer

  1. Vad roligt det låter. Och jag kan verkligen lova att Åland är fint. Vi var där förra hösten och blev alldeles hänförda. Längtar tillbaka. Men de där båtarna är ju ingen hit direkt. Tack för din goda smoothie, jag har länkat till dig idag. Varma kramar!

  2. Ja vilken fantastisk kväll! Jag får också förklara ibland vad blogg går ut på och varför jag bloggar. Blir lika fascinerad varje gång! 🙂

    Ps. Nu är nya bloggen igång! Ihh! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.