Att göra det jag gillar

| 7 kommentarer

Som ni vet så försöker ju Sederbladskan lära mig lite mer om fotografering och photoshop och tja det går väl bra tycker jag. Nu senast har hon lärt mig lite om Photoshop så nu övar jag på det. Tur att jag har linslusar att öva på. 🙂

DSC_2211 DSC_2280 DSC_2298 DSC_2309 DSC_2324 DSC_2338Jag gillar att det inte finns något rätt eller fel med konst, detta är vad jag gillar och du kanske gillar något annat och det är helt okej. Visst är det häftigt att det inte finns något rätt och fel!

1 person har hunnit för dig

7 kommentarer

  1. Vilken fantastisk chans att få lära sig. Blir så mycket lättare än som jag som sitter själv. Går verkligen bra också. Så fina bilder 🙂
    Kram Maria

  2. Superbt foto på V! <3

  3. Det är jättefina bilder allihop! Det är extra spännande att få följa med på din resa och se utvecklingen på dina foton.

  4. Du är en läraktig elev ;-).

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.