POMPdeLUX

Idag var jag och Viktoria på barnklädesparty hos Malin. POMPdeLUX har väldigt vackra kläder i dova färger. Kläderna är visserligen väldigt könsstereotypa men jag kan ändå inte annat än gilla de eftersom POMP har miljötänkande och bra kvalité på kläderna. Dessutom så är priserna helt okej, lite dyrare än HM men lite billigare än PoP. 
Idag tackade jag min lyckliga stjärna, precis som alltid på POMP-party, att jag inte har någon flicka för hade jag haft det så hade jag gått i personlig konkurs eller iaf shoppat ihjäl mig. Herregud vad med fina kläder.

DSC_2098
Ställning efter ställning sattes upp och den ena svarta säcken efter den andra hängdes upp. Spännande!
DSC_2182
Ja ni ser ju själva det är tur att jag inte har någon flicka för jag hade ju varit tvungen att köpa en av varje. haha
DSC_2187
Dessa brallorna hade jag såååå velat ha till mig själv men jag är ju tyvärr inte som en av de andra mammorna som lätt kunde ha dessa i storlek 146 (!!!!) fast vi var några som funderade på om vi kunde ha de som tights istället. hahaha
DSC_2133
Erikas tröja är ljuvlig men jag var så inne i att shoppa till pojkarna att jag glömde fråga henne var den var köpt.
DSC_2156
Hur söt är inte denna pyjamasen?
DSC_2190
POMP borde verkligen börja med kläder till mig med! Vill ha!

POMP tar ansvar för sina arbetar runt om i Asien och det tycker jag är bra, riktigt bra!
Vår “Code of Conduct” (uppförandekod) förbjuder bland annat användning av PVC, phtalater, nickel, DMF och de 22 förbjudna azo-färgämnena i våra produktioner. Utöver det ska kemikalier och färgämnen självklart minst följa de europeiska standarderna. 

Dessutom så skänker de till välgörenhet också. De har haft en tävling där barn fick skicka in sina teckningar och de teckningar som vann trycktes upp på tröjor. Hela intäkten för dessa tröjor skänks till välgörenhet. Det är fint det!

DSC_2170
120 kr kostar tröjorna och finns i alla storlekar och finns i två utförande, denna och en med liten volang på ärmen och ett annat tryck.
DSC_2168
Här ser ni den andra modellen. Själv tycker jag att tröjan med lejonet är mycket roligare.

Det blev ytterkläder till pojkarna och förstås även det som grabbarna hade beställt för jadå jag har pojkar som tittar på kläder och säger vad de vill ha!

DSC_2130
Den är ju vara så söt!
DSC_2125
Ser ni den rosa mössan med halsduken som ligger under? Den halsduken beställde Vincent, det är en tub och det älskar den ungen. Älskar’t!
DSC_2124
Hängslen skulle han också ha minsann och det köpte jag med stor glädje! Ser ni den rosa mössan? Den köpte jag till mig själv fast i den mörka färgen som vantarna bredvid har (eggplant är den nya innefärgen nu).
DSC_2114
De gråa mjukisbyxorna beställde Alfred mycket bestämt, han gillar ju grenhäng den ungen. Grenhäng och mjukisbrallor är bästa kombon och jag det kan jag inte annat än hålla med om.
DSC_2110
Alltså hur fint är inte det här? Jag vill vara en liten flicka igen och få ha dessa kläderna! Älskar den här smutsrosa färgen.

Som alltid på hemparty så bjöds det på fika så när beställningen var lagd så kunde jag skölja ner allt med en kopp kaffe och en underbart god brownie med vitchoklad och grädde. Farligt gott och ytterligare en anledning till varför jag aldrig kommer komma i de där randiga byxorna i storlek 146. haha

DSC_2208Till våren blir det för mig och Viktoria att locka hem Erika (försäljaren) till oss så vi kan ha ett eget party. Är det någon som är lockad till att komma då kanske? Tänk så häftigt det hade varit att ta det som ett litet minibloggevent i lilla Höör tillsammans med olika företagare där POMP kan få börja. Hur kul som helst! Nåja ett hemmaparty blir det iaf.

Vill ni handla POMP så kan ni kontakta Erika på ehal@pompdelux.com och gå gärna in och gilla hennes FB-sida POMPdeLUX Veberöd Mellanskåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.