Att känna mig lite nördig

Jag kom till att känna mig lite nördig nu men det är så himla kul att nörda sig lite ibland.
Att känna mig lite nördig

Camera Control Pro, alltså det är så himla bra! Jag kopplar in kameran till datorn och sen ser jag direkt på skärmen hur fotot kommer att se ut. Hur bra är inte det? Love it!
Kärleken tog hem en testvariant förra året och jag fick testa det i 30 dagar. Jag var som en fjortis och tog sjukt många selfies. haha Men helt ärligt så är det här ett otroligt bra hjälpmedel om man ska ta outfits-bilder själv.
Att känna mig lite nördig Att känna mig lite nördig

I julas fick jag programmet av Kärleken. Eftersom han visste att jag tyckte det var en kul grej men en onödig utgift (jag var ju på väg att bli arbetslös då) så fick jag det i julklapp. Ibland glömmer jag bort att jag har det men så plötsligt kommer jag på att jag har ju både stativ, fjärrkontroll och detta programmet. Då kan man verkligen ha kul!

Eller tja jag hade en fjärrkontroll
Att känna mig lite nördig

Jag hade en hel fjärrkontroll fram tills idag. Det är tydligen någon som är sur på mig för att jag jobba så mycket nu… Nåja en ny kan väl inte kosta så himla många hundralappar. Får ta det från Sids veckopeng. hahahahaha
Ja jag kom allt till att känna mig lite nördig nu men det här programmet är så himla bra och kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.