Jag övar och övar

Nej! Nej nej! NEJ! Nej nej nej nej N E J! 

Ja jag övar och övar för att bli bättre på att säga nej till sånt jag faktiskt inte vill göra. Jag övar och övar på att säga nej utan att förklara mig. 

Jag suger på det! Det är snarare så att jag förekommer och erbjuder mig göra sånt jag inte vill. Vi behöver se hur det här giftet fungerar, någon som vet någon vi kan testa på. Emma räcker upp handen och erbjuder sig själv trots att hon inte vill ja så hade stått om jag hade varit en karaktär i en bok.

På fredag ska jag tacka nej till jobb eftersom jag har möten och grejer inbokade hela eftermiddagen, om jag skriver det här så kanske jag verkligen lyckas säga nej. Hahahaha jag är så rolig och dessutom naiv för jag tror på mig själv. Haha

4 kommentarer

  1. Usch jag har så himla svårt för att bara säga nej. OM jag nu skulle säga det så har jag alltid 10 miljoner förklaringar till varför jag säger nej. Vad starkt av dig att fixa det!

    • Det är jättesvårt! Jag har alltid varit som dig, tusen förklaringar till varför jag säger nej. Det går att förändras men det sitter hårt inne. Jag har lyckats en gång, det är ett steg närmre att förändras iaf.
      Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.