Måndag på riktigt måndagsmaner

Om det är något jag inte har tålamod med så är det datorstrul. Klarar icke ICKE av det. Datorer och sånt tjafs ska bara fungera. Det som är allra värst med datorstrul är när det verkar vara löst och fungera som vanligt igen för att sen bara bete sig som en lite snorunge och liksom räcka tungan och säga neinerneinerneiner. Man känner sig dum som verkligen trodde på att något tekniskt strul skulle lösas så där rakt av på en timme typ. När detta då har upprepat sig triljonerszilioners gånger ja då är det tur att jag inte sitt närmst fönstret.
Så nu sitter jag på tåget hem och försöker skaka av mig känslan, irritationen och mördarlusten som bara datorstrul kan frambringa i mig för ikväll ska jag ge mig på Illustrator igen för. Fina Ina måste få sina diplom så hon kan få sina elevers kursintyg klara. Jomensåatt det ska nog gå bra idag, kommer kanske på några nya fula svavelosande ord…

20140203-155954.jpg

20140203-160150.jpg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.