Att starta om

Nu är den snart här, tiden då jag startar om. I september när jag får ta fram mina stövlar, mina boots, slänga halsdukar om halsen och murra runt i en tjock kofta då startar jag om. Det är då som året börjar om för mig. Jag planerar hur hösten ska vara, börjar fundera på julen och allt jag vill göra till julen. När nyåret sedan kommer ja då har jag inget behov för att fira det, jag firar ju mitt nyår i september. Det är också i september som jag ger mig själv mina nyårslöften. Om löftena klarar sig till jul har de klarat sig länge. Haha När våren sedan göra efterlängtad entré så går mitt år mot sitt slut och allt jag behöver göra är att njuta av den sista tiden. Ingen stress med projekt som ska hinnas klara, inga planer som skulle införlivas, nä jag kan bara njuta och låta semestern ro mig in till det nya året. Jag gillar’t!

DSC_7045

DSC_7041 DSC_7078

DSC_7102

Så nu rullar jag vidare och låter dagarna avlösa varandra för snart, snart är det nytt år igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.