Att tappa tråden

Idag har jag varit hos min coach, hon är fantastisk. Vi pratar mycket och jag får chans till att reflektera över vad jag har sagt och gjort. Vanligtvis så reflekterar jag men idag reflekterade jag på ett annat sätt. Mest troligen så var det för att vi började med att ta fram vilka dilemma jag står inför, vilka hinder ska jag ta mig över. Så nu vet jag vad som är mitt allra största hinder och det var tydligare och enklare än vad jag tänkt på. Tappade jag tråden? Var inte målet det som jag hade tänkt var målet? Tråden svajade och jag gick från coachen med en hillebo i tankarna. Sen kom jag hem, bröt ihop lite och sen insåg jag att tappa tråden gör man för att se om man väljer att plocka upp samma tråd eller ta en ny. Jag tog upp samma tråd!
Därför har jag idag sökt tre jobb, jag kan inte vänta tills A-kassan och Arbetsförmedlingen har fattat ett beslut. Ska jag göra det här, ska jag styra mitt liv så som jag vill göra ja då kan jag inte börja med att behöva vänta. Mitt första hinder att komma över är ekonomin, jag måste ha ett jobb så jag kan starta upp vid sidan om. Målet är detsamma som tidigare men vägen får nog förändras lite.

11218832_10153765270016350_4034014497341131749_n-1

Jag har också börjat fundera på en utbildning, personlig coach/livsstilscoach. Vad tror ni? Hade det varit något för mig att vara personlig coach?

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.