Att träffa ytterligare en läkare

Idag har jag träffat ytterligare en läkare, denna gången var det dags för ett besök hos Företagshälsovården. Jag har inget emot att träffa läkare det är bara det att jag har berättat om mig själv, mitt liv och hur jag mår så många gånger nu att jag alltid glömmer berätta något. För varje läkare som jag träffar är där ju något nytt som jag måste lägga till. Tur att läkarna är vana vid såna förvirrade människor som mig. Lite kul är det allt att de flesta läkarna blir imponerade av mitt yrke och anser att jag har ett väldigt avancerat yrke. Jag glömmer bort hur svårt folk tycker det är med skatter och socialavgifter och socialförsäkringstillhörighet och allt sånt där, för mig är det ju kul. Läkaren idag, Runa heter hon otroligt vackert namn tycker jag, sa att det syntes tydligt på mig hur kul jag tycker mitt jobb är. Svante i Simrishamn sa att det syntes tydligt på mig vilken stolthet jag har över mitt yrke. Det är ju så att jag har lärt mig yrket bra på de 14 år som jag varit på Skatteverket och rent arbetsmässigt så är det helt klart det jag är stoltast över, jag som saknar utbildning är bra på mitt jobb! Det har varit kul att jobba idag, det går undan, jag beslutar i tveksamma ärende, jag hjälper kollegor och jag svarar kunderna så pedagogiskt som jag kan. Det har varit kul att jobba idag, längesen jag kände så sist. 
Läkarens ord om mig, om varför hon tror att jag har hamnat där jag har var inte lika kul att höra även om jag vet att de stämde. Jag har ju bara gjort vad jag har kunnat för att göra mitt jobb så bra som möjligt och få ihop mitt liv så bra som möjligt. Tänk att mitt bästa kunde bli så fel, om jag hade varit mer bekväm så hade jag kanske inte mått som jag gör idag. Eller så hade jag det ändå eftersom Runa menade att det är genetiskt. Nåja det är som det är så nu får jag göra det bästa jag kan. 
Imorgon är det min dag, min dag för återhämtning. Jag har lite planer för hur jag ska ha det imorgon, får se om jag orkar allt. DSC_3630Jag ska iaf till fina Ina och fixa till hårburret och förhoppningsvis orkar jag med både yoga och en långpromenad med den fyrbente. Jag ska även försöka pintresta efter lite inspirationsbilder för jag har sådan fotograferingsklåda, jag vill fota bebisar och bröllop, jag vill fotografera ett kärlekspar. Jag vill fotografera!
Det är min dag imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.