Att göra eller att inte göra

DSC_4309

DSC_4322

DSC_4313

Ibland kan jag bli helt knäckt av min egna hjärna. Om ett litet litet frö placeras så tar det banne mig inte mer än några timmar innan fröet har växt och blivit en hel djungel som är hopplös att hitta rätt i. Jo jag har en idé som tar upp min tid just nu, en idé som jag tycker hade varit kul att jobba med. Eller tja alltså det är som vanligt, jag kläcker idén och förklarar ur det ska fungera och sen får Kärleken lösa det och fixa det. Jag kan ju ofta inte det jag kläcker idéer om, vet inte varför men så är det alltid. Likadant på jobb, bara det att jag måste sätta mig in i det där. haha

Jag tror jag ska göra detta på rätt sätt, sätta ihop ett förslag och skicka ut det till vissa utvalda för att se om vad de tycker om det. Det kanske sågas direkt och tja då slipper jag ju iaf lägga ner mer tid på att fundera på just detta. 

Något är konstigt med mig, desto mer jag har att göra på jobb desto mer kreativ blir jag hemma och vill starta tusen projekt. Tur jag har Kärleken som drar i bromsen. Hmm ja just det ja, jag skulle ju bygga en loungemöbel av EU-pallar också, det har jag nästa glömt. haha

5 kommentarer

    • Haha jag ska bara skriva ihop ett förslag så ska du få hissa eller dissa. Jag tror dock inte att du tycker det är lika spännande som jag gör.

  1. Jag är likadan. Det kan räcka med ett enda ord och helt plötsligt har jag byggt värsta slottet i huvudet. Det blir spännande att se vad du funderar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.