Bara lite bus

Ni vet det där projektet som vi inte än har sjösatt men planerat lite, det projektet har jag lekt lite med ikväll. Jag har mer bus inplanerat denna veckan och jag stormälskar det! Nej det är inte bara jag som är med på buset, det är några vapendragare till och vi får träffas ibland för att få rätt på sånt där som måste pillas med. Jag vet egentligen inte om det är så att vi ska berätta om det eller inte. Tål att tänkas på. Just nu är vi tre vapendragare och en sidekick som är involverade men jag hoppas att jag snart kan locka med en fjärde vapendragare, jag vet att hon vill men hon har lite problem att dra sina vapen just nu då de nog är nedstoppade i en flyttkartong. Detta är bra såååå skoj! Sånt här vill jag hålla på med hela dagarna igenom! Det handlar om foto, redigering och en faslig massa skratt ja och förstås starka kvinnor som jag alla beundrar fast på olika sätt. Den där sidekicken kan nog växa upp och bli en riktigt bra vapendragare åt någon.

Ha lite tålamod så ska jag nog snart kunna berätta.

DSC_7554 DSC_7560 DSC_7562 DSC_7567 DSC_7573 DSC_7577 DSC_7581Ja och så blev det visst redigerat lite fler foto på frun fast det är inte att rekommendera att redigera foto när man är astrött men men jag ville ju ha redigerat dessa bilderna med. Nu är där bara en outfit/alter ego som ni inte har sett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.