Vänskap och planering

Igår var vi hemma hos Nicke och Frida tillsammans med Hassebackeman och frun. Vi åt gott, drack gott (klarade dock inte så mycket eftersom jag var så trött efter photoshessionen med Viktoria), skrattade så tårarna föll iaf på Frida och fick både cheesecake och godis. Ingen dålig lördagskväll, vi kunde t.o.m. sitta ute hela kvällen. Kanon!
DSC_7594 DSC_7599Pulled chicken och cheesecake var perfekt middagsmat! Jag tänkte jag skulle be Frida om receptet, tänkte hon kunde dela det på sin blogg så kunde jag bara ge henne lite länkkärlek sen. För ni vill väl ha recepet eller? Jag är receptnördig och älskar att få recept även om jag inte kanske använder receptet sen. Mina recept ligger i en enda röra och lite överallt, jag vill få ordning på receptet men jag ids liksom inte riktigt sortera alla.

DSC_7637 DSC_7640 DSC_7645 DSC_7655 DSC_7667 DSC_7669 DSC_7668

Barnen letade sniglar, sparkade (fot)boll och busade precis som vanligt. Många skratt blev det och en och annan tår p.g.a. trötta barn. 

DSC_7600Viktoria var ju där och jag börjar strakt misstänka att hon älskar att bli fotograferad för hon lyckas alltid fastna, även när jag inte håller i kameran. haha

DSC_7591 DSC_7590 DSC_7587 DSC_7585Som alltid så strålade Fridas trädgård av dofter och färger, hon har verkligen genomgröna fingrar den kvinnan.

Sen hann vi även med att planera lite som vi har snackat om länge men inte sjösatt än. Fast nu har ju Kärleken semester så nu ska det nog kunna gå från plan till verklighet, sååå kul!

Det var en riktigt trevlig kväll fast jag var supertrött.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.