En hel evighet!

Titta, nu va vi här igen. Det är en hel evighet och lite till sedan jag skrev något sist!

Så vad har hänt?! Absolut ingenting. Inte mer än det vanliga. Vardagen rullar på som om den aldrig tar slut. Gå upp, dricka kaffe, jobba, dricka kaffe, handarbeta, dricka kaffe, städa, dricka kaffe, laga och äta mat, dricka kaffe och sedan väntar sängen. Några timmar senare börjar cirkusen om!

Kärleken börjar sin nya anställning den 1/12, jag går upp i timmar, inte ”bara” som kontaktperson utan nu även som ledsagare 🥰 Jag älskar verkligen mitt jobb! Att få göra skillnad för andra människor är så otroligt viktigt för mig. Och jag märker att jag påverkar både mina töser och mina tanter till det bättre! Att dyka upp hemma hos en nedstämd människa och när det är dags att gå hem har jag fått någon på bra humör 🥰 Förstå vilket underbart jobb!! Att få vara den skillnaden! Att någon blir glad för att umgås med mig några enstaka timmar i veckan! Det får en att känna sig speciell. Att få vara den skillnaden i en ensam människas liv! När jag slutar för dagen känner jag mig verkligen viktig, speciell och omtyckt! Vem vill inte ha ett sånt jobb?! 🥰 Nä, lönen är inte den bästa, men det är värt det!

Om 21 dagar fyller jag 30!!!! år! Snacka om galet! Hur hände detta?! Var jag inte nyss 24 år och nybliven mamma?! Lias blir 6!!!! år i januari?! Vart tar tiden vägen?! Är det någon som äter upp den? Jag hinner verkligen inte med! 21 dagar kvar till min födelsedag och 20 dagar till första advent?! Det är alltså 48 dagar kvar till julafton!! Och jag har bara köpt EN julklapp! 😳

Nä, nu ska jag nog virka lite till! Njut av kaffet och var rädda om varandra! 😘

2 kommentarer

  1. Ja tiden rusar verkligen förbi. Det gäller att uppskatta dagarna som går, fast vissa dagar känns det omöjligt.

    Förstår att du mår väl av ditt jobb, att göra skillnad är en fin känsla.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *