Städning

Hur svårt ska det vara?! Vi plockar undan, städar och gör super fint. Poof, säger det sen ser det ut som den där städningen aldrig hände. Hur kan det bli så smutsigt över natten?! I fem år jobbade jag som städerska! Ändå tyckt det aldrig hålla sig städat. Det är nog tur att vi aldrig va hos våra kunder när dom kom hem och stökade till. Vi lämnade alltid nystädat, fint och fräscht! Jag tror det är den stora boven. Jag ser när det händer! När det går från städat till kaos! Men jag måste säga att vi båda två har blivit lite duktigare på att städa oftare! Och jag trivs så bra när här är städat!

Katterna älskar när här är nystädat! Dom far omkring som galningar i hela lägenheten. Baileys slänger ut ALLA sina leksaker över hela vardagsrummet och ser väldigt nöjd ut med det!

Pascal är nog den som lyckas bäst! Han stökar aldrig upp! 🤣 Men han sötar sig enormt mycket! Jag lyckades få en liten filmsnutt när han inatt satt och åt! Njut av kaffet och se när Pascal äter! Var rädda om varandra!

Pascal mumsar i godan ro!

4 kommentarer

  • Mm, det är lite läskigt att bli fotad. Kan ju vara så att han misstänker att den ska blinka på honom igen. (använde blixt när jag tog fotot men inte när jag filmade)

 1. Klart att du gillar när det är nystädat, vem gör inte det liksom. Vi (läs jag) har varit rätt duktiga sen vi flyttade till 4:an.
  Pascal är söt med lilla tungan.
  Kram

  • Jag hoppas på att vi (jag) kan hålla i ordning här hemma nu. Och inte låta det gå för lång tid mellan städningarna. Både vardags städningarna och lite större städningar så som duschväggar och sånt.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *