Berggrenska Gårdens Café

Berggrenska Gårdens Café ligger mitt inne i Höör och är underbart. Berggrenska Gården är en av Höörs äldsta gårdar som man har bevarat och nu öppnat upp till ett litet café.
Berggrenska Gårdens café

Lite snett och vingt precis som jag älskar det. Låga dörrar så t.o.m. jag måste bocka mig. Var människor så mycket kortare förr? Huset är helt ljuvligt och till Vincents stora lycka ligger gården ett stenkast bort från skolan och även på vägen från skolan till mormor & morfar.
Berggrenska Gårdens café Berggrenska Gårdens café

Och då kan man ju passa på att stanna på en glasspaus när solen skiner och det är alldeles ljuvligt väder.
Berggrenska gårdens café Berggrenska Gårdens café

Kassörskan var även kär nog att berätta för Vincent vad man kunde göra med behållaren när glassen var slut. Det var en sådan där clownglass eller vad den heter, sån med smarties i handtaget och en röd hatt som lock. Poff så bara skjuter man iväg hatten. Oj vad han hade kul, ja alla runtomkring också.
Berggrenska Gårdens café

Själv satt jag och beundrade kullerstenen framför huset. Det är ett aber att gå på med klackar men oj så vackert det är!
Berggrenska Gårdens café

Vi fick en härlig stund tillsammans, jag och Vincent.

Fast en heldag i solen gjorde att jag somnade gott eller nä jag somnade inte gott, jag gick in i ett komaliknande tillstånd på kvällen. Gick icke att hålla mig vaken, jag sov i soffan innan Äntligen Hemma hade kommit halvvägs. Inte lätt med vårsolen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.