Besviken men taggad

20110614-200903.jpg

För ett tag sedan köpte vi en hissgardin till sovrummet, vi köpte den på vinst och förlust. Den var fin i tyget men storleken var vi lite osäkra på. Tyvärr så var den för stor när vi packade upp den, går ju att råda bot på, men det vi blev besvikna på var att det ser ut som den är fel sydd, att tyget är upp och ner. Visst kan jag sätta mig och sy om den men då kan jag ju lika bra sy mig en helt ny istället, en som passar perfekt både i utseende och storlek. Ja, så tror jag att det blir. Nästa projekt – en hissgardin.

Ser du vad du gör med mig Emma? Jag har ju blivit värsta pysselmänniskan och det har jag då aldrig varit förr! *s*

6 kommentarer

  1. Fyy va irriterande med texten upp och ner!! Hade retat mig till vanvett…och så hade jag sytt om den eller kastat den.
    Är det medvetet du spegelvänder bilderna? Eller är det helt fel i min skalle (igen)?

    • Ja det är galet störigt! Det blir en ny och hemmagjord hissgardin där tror jag bestämt!

      Bilden på Vicce i badkaret blev speglvänd när jag tog den med kameran i datorn men denna bilden är inte spegelvänd.

    • Pyssla du i trädgården med gott samvete! Trädgårdsarbetet här går på en timme ungefär, så liten trädgård har vi. *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.