Som att vänta på tomten

Nu är dom tre sista gardinerna också klara. Dom bara ligger där och väntar på att få komma på plats. Det är nästan lika jobbigt att gå och lägga sig i natt som det var att gå och lägga sig på dan före doppardan när man var liten. *s*

Men vad ska jag göra sen? Rullgardinen ska också fixas till men det har jag inte tyg hemma till. Hissgardin till sovrummet ska fixas men det har jag inte heller tyg hemma till. Dynorna i husvagnen vågar jag inte ge mig på själv. Nu får jag snart lite småpanik – vad ska jag sy nu? Jag har verkligen fått blodad tand och vill bara sy mer och mer och mer. Kan inte låta bli utan att fundera på vad Margita, min syslöjdslärare, hade sagt om detta plötsliga sybehov. *s*

Natti natti! I morgon kommer det före och efter bilder! 🙂

1 kommentar

  1. Margita är fortfarande kvar på skolan skulle jag tro.. Barnens slöjdlärare heter det iallafall… Du kan väl testa kläder? Jag har lite sådant tyg hemma..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.