Bloggfrukost

Bloggfrukost låter ju himla lyxigt och häftigt. Lyxigt var det men häftigt var det kanske inte.
bloggfrukost

Frida bjöd in mig på frukost idag och jag var inte sen på att tacka ja! Det är så himla lyxigt att bli bjuden på frukost. Jag är bara frukostmänniska när jag har sällskap och kan sitta länge, som idag. Det blev allt lite bloggsnack också men mest var det bara två trötta väninnor som satt och pratade.
Vissa dagar är det precis just det man behöver. Någon som lyssnar eller som i stillhet bara sitter bredvid.

Jag har lite funderingar kring bloggen, vart den ska ta vägen, vart den ska följa mig. Jag har också en del funderingar kring bloggportalen byemschen, vill ta den till lite fräschare och bättre nivåer. Sen har jag ju även våra bloggare att peppa och stötta. Ja vi får helt enkelt se hur det blir. Viljan finns, idéerna finns, nu ska jag bara få ihop en bra plan också. Vad saknar ni här på bloggen? Är det något som du tycker jag ska satsa på? Ja nu har du chansen att påverka bloggen, inget jag brukar bjuda in till så missa inte chansen.

Imorgon är det fredag och jag har ingen aning om hur veckan kunde gå så snabbt!

2 kommentarer

  1. Jag gillar att följa årstiderna. Hösten i alla dess färger, julen, sen våren när världen kommer till liv och sist njutbara sommar. Tips och idéer om pyssel och utflykter. Jag älskar att titta på fotona! Det ger så mkt känsla till inläggen. Sen tar jag gärna emot tips och recept. Jag själv kan leta i timmar efter dom där små små sakerna som gör stor skillnad när man bakar t ex. Sånt vill jag ha i min blogg. Men tiden har bara flugit iväg och inga rutiner när jag varit föräldraledig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.