Snö är roligt!

Snö är roligt! Det var roligt att gå till skolan imorse för vi såg ut som snögubbar när vi kom fram. Det var kul att sitta i snön med småbarnen som bara skrek för att de inte kunde gå. Det var roligt att gå ut med Sid eftersom det var glashalt så jag for i backen och landade med fötterna rakt upp. Det var roligt att skotta hela uppfarten för att Kärleken skulle komma in med bilen.
Ja det var faktiskt riktigt roligt!
Snö är roligt! Snö är roligt!

Det ringde på dörren och där stod Josse, vår go’a granntös. Sen blev det till att hoppa i full utrustning och gå hem till Josse för att åka lite pulka. Barnen skrattade, kastade snöbollar, slängde sig i snön och åkte pulka. Snö är roligt! Snö är roligt!

Overallerna var snöfyllda, vantarna droppade det om och mössorna var var blöta. Snö är roligt men det gäller att ha bra kläder!Snö är roligt!

Sen fick jag vara den hemska mamman och säga att det var dags att gå hem. Stora tårar föll och det kom ett riktigt ledset “jag vill inte hem!” men jag mutade med mackor med julskinka och senap och lite varm o’boy så gick det att gå hem. Ja och ett löfte om pepparkaksbak på fredag. Snö är roligt!

Snö är roligt! Snö gör mig glad och alldeles varm i hjärtat! Det är helt underbart att höra barnens skratt och se ögonen glittra av glädje. Snö är roligt och snö gör även oss vuxna lite mer barnsliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.