Blommor och blad, en miljard

Blommor och blad, en miljard. Tjatar mina pojkar avigt och rätt. Och ja det är bud på att hålla med dem för det är väldigt mycket blommor och blad just nu.
Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard

Det är så underbart att hitta nya stigar att gå, att upptäcka naturen där man inte tidigare har varit. Särskilt nu på våren då allt väcks till liv efter en vila.
Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard

Dragsö camping ligger på ön Dragsö vilket innebär att där är vatten runt hela ön. Det märks, det går båtar mest överallt. Vi suckar djupt av längtan efter vår båt som står där hemma på tomten. Tänk så ljuvligt att kunna ta båten in till Karlskrona för att handla eller gå och äta. Underbart! Det kommer allt från segelbåtar till vattenskoters och även om hastighetsbegränsningen är 5 knop så är det långt ifrån alla som håller det. Säga vad man vill men ljudet av en båt som kommer farandes är ljuvligt!
Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljardBlommor och blad, en miljard

Det blir inte mycket mer svenskt än så här. Det är hav, klippor, snåriga skogar, björkar som susar och små röda stugor. Som hämtat från Vi på Saltkråka eller Grumme tvättsåpa-reklamen. Funderar ni på att besöka Blekinge så rekommenderar jag varmt Dragsö Camping! Minigolf banan är riktigt kul också.
Fast vill ni ha en liten lugnare camping och inte direkt inne i Karlskrona så är Skönstavik också fantastisk.
Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard Blommor och blad, en miljard

Vi har suttit i solen, både igår och idag. Vi är båda solkyssta och sådär trötta som man blir efter några dagar i solen. Löftet om att sommaren känns tydligt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.