Vissa dagar

Vissa dagar vill man bara börja om med. Vissa dagar vill man bara bli färdig med. 

Idag är en sådan dag. Jag vill både börja om med den eftersom alltid visst blev fel idag samtidigt som jag bara vill få ett slut på dagen. Vissa dagar är tuffare. 


Jag försöker tänka på att om det är jobbigt för mig så är det förmodligen ännu jobbigare för Alfred.  Men vi är på collision course han och jag, varje dag. Det är som att vi är irritationsmagneter, vi dras till saker att irritera oss på hos varandra. Vi har drabbningar varje VARJE dag. Vi blir alltid sams efteråt och vi pratar alltid igenom våra känslor. Men vissa dagar är vi som två båtar som står bredvid varandra på ett stormande hav men utan fendrar att skydda skrovet. 

Men de flesta dagarna har vi skoj ihop. Vi gör små filmsnuttar, vi dansar, busar och vi fotar i mängder. Min telefon har massa knasfoto på oss. 

Vi är för lika varandra helt enkelt. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.