Blommys

DSC_7891 DSC_7892
Idag fick Alfred stanna hemma med mig för det är ju ändå fredag. Efter vi hade lämnat storebror på skolan så åt vi frukost på Boijertz och sen gick vi till Blomsterverkstan som Alfred (likt sin mamma) älskar att besöka. Jag hade lite behov för att ta in lite mer jul här hemma och Lina är ju så kär och har sagt att jag alltid är välkommen in. Alfred stormtrivdes! Han fick välja två blommor som han sen fick välja krukor, fick lite mossa och lite pynt till krukorna. Så lycklig han var!
DSC_7907

Själv slängde jag ihop den här historien som jag har haft i huvudet ett tag. Har länge haft en fundering på att göra något med en julros och idag växte den till liv. Det är lätt att vara kreativ inne hos Lina, hon har ju allt! Ja jag gjorde den som ni ser på köksbordet med amaryllis också, vem kan motstå en vit amaryllis liksom.
Alfreds blommor har jag faktiskt inte fotograferat här hemma (finns på IG) för han kilade snabbt som  attans upp med de på sitt rum. Han är så stolt för att han har gjort de men framförallt tror jag att det är att han fick göra de själv, fick välja själv och gå runt i Blomsterverkstan och välja saker. Ja och sen älskade han att han fick städa efter tjejerna som hade smutsat ner golvet med blad och kvistar. haha
DSC_7901 DSC_7902

Det börjar bli trångt på skoskåpet nu, får väl köpa ett skoskåp till. hahaDSC_7905 DSC_7894
Ja det blir mer och mer juldetaljer här hemma, jag är lyckligt lottad som har en tålmodig man. Brända mandlar är gott men brända cashewnötter är ännu bättre!
DSC_7910

I tisdags förälskade jag mig i ängeln som sitter så fint ovanför min tv nu, idag förälskade sig Alfred också i den så det var ju självklart att den skulle få följa med hem. Det blev dock en diskussion om vart denna ängeln skulle bo någonstans, två personers kärlek är svårt att bära men ängeln klarar det fint och bestämde sig för att bo på ett ställe där vi båda kan njuta av hennes skönhet. Frågan är om jag inte ska köpa en till Alfred i julklapp, en skyddsängel kan alla behöva.

Jag är så glad för att Alfred har blivit lika blomtokig som jag är så att vi kan ha dagar av blommys, för fler tillfälle kommer det definitivt bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.