Början på nyttig egentid

Idag är det dags att börja med träningen. Kl 10 ska jag vara hos Lars för att få en genomgång. Jag vet att det kommer göra gott och att jag kommer gilla det men just nu är det inte så lockande att avbryta mysstunden för att packa väskan. Vicce och jag har mysmorgon i soffan. <3 Tidiga morgnar är inte bara pest utan de kan vara riktigt mysiga. Nä nu ska jag kramas och pussas lite till innan väskan ska packas.

6 kommentarer

  1. Va bra att du tar dig tiden! Jag är bara lat! Har all tid i världen nu när barnen börjat skolan.. Men gör jag något? Inte speciellt ofta.. Kanske ska upp på träningscykeln imorgonbitti.. Den som lever får se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.