Ofrivillig frånvaro

Jag har så mkt att berätta men allt får ligga på is nu. Mina två små hjärtegull är sjuka och min älskling är på god väg till att bli sjuk. Kära modern misstänker vinterkräksjukan… WooHoo så spännande – NOT!
Undras
hur länge jag lyckas undvika samma öde?! Måtte det bli när resten av familjen är frisk för om jag också blir sjuk nu så vet jag inte hur vi ska klara av det.

Håll er friska allihopa!

5 kommentarer

 1. Jag har aldrig drabbats av det men sambon får varje år en rejäl kyss av det. 🙁 Det som är svårast i år att båda pojkarna oxå fått sin del. Tack och lov har jag bara fått en lite puss på kinden av vinterkräksjukan så jag har klarat av all tvätt som kommer. Förundras över hur vissa drabbas men inte andra.

 2. Det finns dokumenterat att vissa har ett medfött immunförsvar mot en del av vinterkräksjukorna (förr trodde man det var en och samma men så är det alltså inte) och de har även kommit fram till att vissa skapar ett längre immunförsvar mot den de hade sist – som jag tex som bara får den vart 5:e år ungefär.
  Jag HATAR att spy!! Jag sväljer och jag andas som fasen för att dämpa illamåendet men det går lixom inte, det måste ut! Sen är jag döööende i två dagar innan jag på darrande ben orkar röra på mig igen. Jag är innerligt tacksam för att jag jobbade den helgen Prinsungen hade sin kräksjuka. Jag led av att bara finnas på luren och trösta och tala om var det fanns nya lakan etc men jag mådde så bra av att slippa höra ulkningarna och ta spyorna 😉 Det fina i kråksången var att han slutademed nappen i samma veva – han vägrade ta den igen (var väl för mkt associationer med spyor).
  Jan 2009 klarade jag mig från kräksjukan medan ALLA andra i gruppen fick en släng av sleven. Jag åt 10 vitpepparkorn varje dag.
  Sen vet i fasen om det inte är bättre att få den avskyvärda kräksjukan i ngr dagar än att ligga 10 dagar i influensa…
  Se till att få sova Emma, när det går, och dricka mycket så kanske du slipper få en större kyss av den. *kram*

  • Sist jag var riktigt magsjuk var för tre år sen precis innan vi förlovade oss. Ante den stackaren blir ju drabbad varje år. 🙁
   Jag tar hellre 10 dgr influensa än 10 timmar kräksjuka!!! Utan tvekan. Jag är aldrig så liten och hjälplös som när jag är magsjuk. Hata, hata, hata!
   Att se mor & far igår gjorde att jag bröt ihop. Och de hade dom sett på mig, dom hade hört/känt ett tyst – kom och hjälp mig skrik. <3 Vi har världens bästa föräldrar!

   • Mmm det har vi verkligen! Och det suger skiiiiit när man är sjuk och inte har dem nära! Jag vet att jag valt att flytta från Höör men det borde finnas en bzzzz-knapp så man kan bzzzz-a hit dem när man behöver på två röda sekunder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.