Bujo time

Att ha Bujo time är väldigt viktigt för mig. Inte så att jag prioriterar det högre än annat men det borde jag. Jag kan inte vara perfektionist i min bujo för det blir aldrig så bra som bilderna på Pinterest. Bujo time
När jag gör fel i min bujo så måste jag acceptera det och försöka hitta ett sätt att göra så det funkar ändå. Ja ni förstår varför det är viktigt för mig att sitta med min bujo. Haha Bujo time Bujo time
Men det är kul! Jag älskar att försöka minnas kalligrafin som jag faktiskt kunde en gång i tiden. Jag älskar att försöka mig på nya teckenstilar. Bujo timeIbland blir det bra men ibland blir det katastrof, därför har jag en vanlig anteckningsbok som jag övar i ibland.
Det viktigaste är vad jag får ut av min bujo. Bujo timeJag får en översikt av hur mina månader ser ut på ett mycket bättre sätt än när jag bara har antecknat i min kalender. Här är det jag som bestämmer innehållet och hur sidorna ska se ut.

Bujo time Bujo time Bujo time Bujo time Bujo time Bujo time
Ja där ser ni lite av hur det ser ut i min bujo, en del är okej andra är inte fullt lika okej men jag hoppas jag utvecklas och kanske en dag att jag är nästan lika bra som bilderna på min bujo-anslagstavla på Pinterest.

Jag måste tacka Dorotea som presenterade mig för Bullet Journel.

Bujo:ar du?

2 kommentarer

 1. Älskar Bujo! Skulle vilja sitta flera timmar varje dag. Skriva i olika stilar, doodla, dekorera. Så mycket roligare än en vanlig kalender. Och ett innehåll som jag bestämmer över.

  Tycker din ser underbar ut. Men jag är som dig. Ibland blir det bra och ibland lite sämre. Men det är min första och jag är inne på månad tre nu så jag försöker att låta prestationen vara utanför och göra det för att jag tycker det är kul

  Kram

  • Då har vi hållit på lila länge, månad tre här också.
   Jag skulle också kunna sitta med min Bujo varje dag i flera timmar. Sjukt roligt!

   Jag behöver verkligen min Bujo för annars låter jag gärna bli att skriva/rita/pyssla för att det inte blir så bra som jag vill, så bra som bilderna jag hittar på Pinterest. I min Bujo tillåter jag mig att det blir fel, konstigt att jag kan släppa prestationen där.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.